仰げば若星

勝って兜の緒を締めよ


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誰でも簡単!お家でラーメンのすすめ / Everybody can make Ramen noodles easily at home.

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こんにちわかほし〜

Hi, I'm yyoungstar.

 

今日は、だれでも簡単に作れるラーメンのレシピを紹介したいと思います!

 Today, I tell you a recipe of ramen noodles that anyone can make easily.

 

材料 food stuffs

  •  袋麺1つ  a pack of instant ramen.
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スープ材料 : 袋の中にスープのもとの小袋が入ってます。

 soup stuff   : a small pack of soup mix is in a packagee     

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作り方 How to make

 1. お湯を好きなだけ沸かす。 Boil water as much as you want.

僕は少なめのお湯で作るのが好きなので少なめで

I like make ramen with small amount of water.

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2. 麺を入れる。  Take ramen into the water.

麺をいれます。 Take ramen into the water.

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3. 麺が柔らかくなったらスープの素を入れる。 The noodles become soft, you take soup mix into it.

入れます。 Take it into there.

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4. まだ煮る。 Still boiling.

まだまだ煮ます。Still boil.

 

5. 卵を落とす。 Take an egg into it.

はいここで出ました伝家の宝刀、たまご!

Everybody like eggs !!

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6. 煮る。 Boil.

卵が白っぽくなるまで煮ます。

 You have to boil until the egg become white.f:id:yyyoungstar:20141109114525j:plain

 

出来上がり。 Ready to eat.

 コショウとバターをトッピングして出来上がり。

鍋のまま食うのが漢でしょ!

イチローも喜んでいます。

Throw butter and black pepper if you like.

Japanese men eat with a pan without dishes.

Ichiro is also happy.

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小話  a little story.

 僕は、実家に住む学生にもかかわらずこのメニューを週に1,2回食べています。

夜遅くに帰ってきて泣きながらこれ作ってる。

Although I live with my parent, I eat this once or twice a week.

I make it and crying after I come back to home at midnight.

 

残ったスープにご飯入れて食うのが最高すぎる。

It is better to take rice into soup after eat noodles.

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感想 My impression.

 ディンドン丸氏のエビマヨの記事がホッテントリ入りしたのに嫉妬してこの記事書いたけど、料理系は面倒臭いってことがわかったよ。もうやらん。

I have written this entry, being envious of Mr. Ding-Dong-Maru's entry that introduce how to make "Ebi-Mayo" being hot-entry. I found that cooking blog is too bother for me to write. I'll never do that.


母直伝エビマヨのすすめ - すすめ!ディンドン丸

 

それではまた!

Thank you for reading !!

 

 

 





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